У Львові знов задимівся трамвай - водій вирішив не звертати уваги

25 жовтня 2008 року у Львові трамвай на Привокзальній вигорів дотла. Фото ТСН

25 жовтня 2008 року у Львові трамвай на Привокзальній вигорів дотла. Фото ТСН

Транспорт та інфраструктура
14 травня 2015 16:36

Сьогодні приблизно о 13:20 год. у Львові трамвай №2 сильно задимівся через невідому причину. Водій транспорту вирішив не звертати на це уваги та продовжив маршрут за графіком, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Різкий запах горілої проводки в трамваї не новинка для львів’ян. Втім, сьогоднішня пригода обурила мешканців міста, адже водій трамваю, помітивши, що його транспорт димиться, чемно висадив половину пасажирів на зупинці та поїхав далі за маршрутом. З-під трамваю в цей час виривалися клуби диму, вдихати яким людям небезпечно.

У ЛКП "Львівелектротранс" запевняють, що про сьогоднішню ситуацію їм не відомо, втім не заперечують, що димляться львівські трамваї часто.

"Основна причина в тому, що майстри занадто затягують гальмові колодки і, коли водій сильно гальмує, то вони починають диміти. Водій може їх приспустити, а якщо не вийде, то чекає, поки вони зітруться і все – трамвай перестає диміти", – розповіла робітниця підприємства.

Також комунальники запевняють, що дим не несе жодної небезпеки пасажирам, мовляв, поки трамвай не загориться полум’ям, бити тривогу не треба. Вимоги випускати з трамваю  пасажирів, коли в салоні стоїть дим, до водіїв у підприємстві немає.

"Я і сама їхала в такому трамваї. Є деякі люди, які не переносять запах диму, але не всі. Трамвай може так їхати, нічого страшного", – зазначають у "Львівелектротрансі".

Львів у новинах:

У Львові тільки почали реконструювати площу св.Юра, а вже постраждала людина 

В Інтернеті з’явився перелік пісень, які прозвучать на концерті пам’яті Кузьми

Вже завтра проїзд у маршрутках Львова коштуватиме 4 грн 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах