Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки)

Фото взято з сайту a-v-k-73.livejournal.com

Фото взято з сайту a-v-k-73.livejournal.com

Транспорт та інфраструктура
08 липня 2015 10:17

З 1 липня у Львові розпочали курсувати нічні автобуси. За підсумками першого тижня, найбільшим попитом користується маршрут із Залізничного вокзалу на Сихів.

На кожному маршруті працює представник ЛКП "Муніципальна дружина", щоб зробити проїзд у нічний час більш  безпечним. Графіки автобусів на цей період постійно коригуються і оновлюються відповідно до міських умов. За усіма оновленнями можна стежити на сайті Центру міського сервісу .

Читати також: Львів'ян у нічних автобусах охоронятимуть

"Ми контактуємо з місцевими підприємцями та залізницею із метою сформувати зручні графіки курсування нічних маршрутів, Коли сформуємо сталі графіки, плануємо розмістити їх на зупинках громадського транспорту. Також розглядаємо можливість створення мобільного додатку, через який кожен користувач зможе відслідковувати по GPS рух нічних автобусів", обіцяють чиновники.

Читати також: Нічні маршрутки у Львові перевозять лише 300 пасажирів

Нагадаємо, з 1 липня у Львові курсують нічні автобуси за 7 маршрутами. Відтак, з 23:00 до 05:00 год Ви можете їздити містом потрібним Вам автобусом (із переліку наявних) за 8 гривень. Пільгові посвідчення у нічний час не діють.

З усіма порадами та пропозиціями містянам пропонують звертатися за телефоном (032) 253-34-56. 

Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фотоСтало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фото 1Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фото 2Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фото 3Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фото 4Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фото 5Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки) фото 6

Львів у новинах:

Завтра на вулиці Хімічній обмежать рух транспорту 

Завтра електричка з Тернополя до Львова курсуватиме за новим графіком

У Львові впровадили нову схему дорожнього руху "раундебаут"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах