Які вулиці у Львові перекриті для транспорту на цьому тижні

фото з сайту l-travel.com.ua

фото з сайту l-travel.com.ua

Транспорт та інфраструктура
10 серпня 2015 09:38

У різних частинах Львова продовжуються ремонтні роботи. Нагадуємо вам перелік вулиць та проспектів, які тимчасово є непроїзними. 

1. Від 8 серпня перекрили ще одну частину вулиці Лисенка на ділянці від вулиці Короленка до вулиці Миклухо-Маклая. Роботи триватимуть до 1 жовтня. Вулицю замостять мозаїчним каменем та відремонтують тротуари. Буде поведена заміна двох ділянок загальносплавної каналізації, водопровідних вводів, дощоприймальних колодязів. Окрім того, відремонтують мережі зовнішнього освітлення.  

2. 8 серпня стартували роботи з реконструкції проспекту Свободи – на ділянці від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного. Непроїзним для транспорту він буде орієнтовно до 1 жовтня.

З 8 серпня 2015 року в зв'язку з ремонтними роботами на просп. Свободи змінюється схема руху ряду міських автобусних маршрутів:

- маршрути 1А, 3А, 4А, 5А, 47А, 53 будуть рухатись по вул. Підвальній в обох напрямках;
- маршрути 24, 45 та 48 замість вул. П.Дорошенка будуть курсувати по вул. Коперника.

Які вулиці у Львові перекриті для транспорту на цьому тижні фото

3.Від 3 серпня  і до кінця року для виконання ремонтних робіт закрили вулицю Свенціцького на ділянці від вулиці Мушака до вулиці Франка.

4. На ремонт закрили вулицю Богомольця. Замість старого асфальту, вулицю замостять бруківкою. Окрім того, на вулиці знімають верхній шар старого асфальту, натомість вулиця буде замощена бруківкою. Облаштують нові тротуари. Буде прокладено 9 нових електричних кабелів. Роботи завершать орієнтовно до 20 вересня.

5. Як планувалося, від 27 липня і до 21:00 год. 10 серпня рух транспорту на вулиці Пасічній на ділянці від вулиці Таджицької до вулиці Китайської буде обмежений. Тут облаштовували верхній шар асфальту.

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

 На вулиці Лисенка розпочали ремонт

Вулицю Богомольця у Львові закрили на ремонт

У Львові водій збив на тротуарі двох перехожих і втік

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах