Розпочались ремонтні роботи на вул Устияновича: якою вона стане після реконструкції

Фото взято з сайту lvivexpres.com

Фото взято з сайту lvivexpres.com

Транспорт та інфраструктура
12 жовтня 2015 13:55

Розпочались ремонтні роботи на вул Устияновича. Тут зараз влаштовують дорожнє корито. Як розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, основні роботи мають завершити до кінця жовтня. Також буде реконструйовано сквер, де планують висадити чимало дерев.

"До кінця місяця повністю вул Устияновича має бути завершена і має бути нормальний проїзд до Львівської Політехніки. Наступний етап – це поєднання з вул Шептицького. Ми знайшли порозуміння усіх сторін, ми жодним чином не строюємо нікому проблем. Основою є сам сквер, який нормально збережений, тут ми будемо робити дуже якісну реконструкцію, будемо залучати усі громадські організації. Також цього року маємо висадити дуже багато нових дерев. Будемо висаджувати дерева, паралельно будемо проводити роботи, щоб цей транспортний вузол отримав нове якісне дихання.

Тут треба багато дерев посадити, бо дерева – це життя. В парку також плануємо висаджувати дерева. Будемо це робити спільно з громадськістю. Ця територія має дуже сильну енергетику. Собор св. Юра, пам’ятник Митрополиту Андрею, сам сквер – це константи. По дорозі було багато дискусій, але проектанти знайшли повне порозуміння, це об’єднало усіх, дуже інтелігентно, в спокої проводимо роботи, щоб люди мали можливість користатись громадським транспортом – тролейбусами, автобусами. До кінця цього місяця основний об’єм робіт по вул Устияновича буде зроблено, буде нормальний заїзд у Львівську Політехніку. Цей парк має стати окрасою, це буде великий пішохідний простір. Ми йдемо традицією, якою йдуть європейські столичні міста, коли збільшується громадський простір. Робота була складна, але знайшли порозуміння. Крок за кроком йдемо вперед", - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Львів у новинах:

Як виглядав середньовічний Львів: враження очевидця 

У Львові відбувся етно-фестиваль "Країна мрій" (фоторепортаж) 

Як відзначатимуть у Львові День захисника України: програма 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах