Біля "Львівської політехніки" відремонтували тротуар та збудували велодоріжку (фото)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Біля "Львівської політехніки" відремонтували тротуар та збудували велодоріжку (фото)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Біля "Львівської політехніки" відремонтували тротуар та збудували велодоріжку (фото)

Транспорт та інфраструктура
16 жовтня 2015 10:08

На вул.Митрополита Андрея з боку корпусу "Львівської політехніки" відремонтували тротуар та збудували велодоріжку. Велодоріжка є ланкою Західної веломагістралі, і з’єднує центр міста з Левандівкою та вул.Ряшівською. Довжина велосипедної доріжки – близько 700 м.

"Практично вже є веломаршрут до центру, за винятком невеликих ділянок. А наступного року будуть реалізовані з проекти з будівництва велосипедних доріжок на вул.Городоцькій та вул.Федьковича, що дозволить завершити цю Західну веломагістраль.

Біля 5-го корпусу Львіської політехніки на вул.Митрополита Андрея практично не було тротуару, люди змушені були стрибати по бетонних блоках, або йти по дорозі. Зараз там зроблені комфортний випуклий пішохідний перехід і розв’язка", - зазначив радних міського голови з розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

Замовник робіт – Галицька районна адміністрація, виконавець  - "ШРБУ-65".

Як зазначив Олег Шмід, на сьогодні у Львові доріжки для велосипедистів будують на вул. Б.Хмельницького, Стуса, Шевченка, на пр.Чорновола. 

Біля "Львівської політехніки" відремонтували тротуар та збудували велодоріжку (фото) фотоБіля "Львівської політехніки" відремонтували тротуар та збудували велодоріжку (фото) фото 1

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові в п'ятницю та на вихідні 

Львів'янам роздаватимуть солодощі в обмін на використані батарейки 

На трамвайному маршруті на Сихів встановлять розумні світлофори 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах