На вулиці Пасічній у Львові з'явилась ще одна зупинка громадського транспорту

фото з сайту inlviv.net

фото з сайту inlviv.net

Транспорт та інфраструктура
29 жовтня 2015 16:57

У Львові на вул. Пасічній, 51 з’явилась нова зупинка громадського транспорту. Там зупинятимуться автобуси, що їдуть в сторону вул. Личаківської та центру міста. Поки що це зупинка "на вимогу", однак у 2016 році її планують облаштувати та встановити павільйон із накриттям, розповів ZAXID.NET голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський.

За його словами, облаштувати ще одну зупинку на вул. Пасічній вирішили на прохання мешканців довколишніх будинків.

"В управління транспорту та зв’язку звернулось 27 мешканців прилеглих будинків із проханням встановити додаткову зупинку на цій вулиці. Кишеня для заїзду громадського транспорту там вже була - це місце прямо навпроти магазину. Управління транспорту та комісія з питань безпеки дорожнього руху цю ідею схвалила", - розповів Іван Лозинський.

Він наголосив, що поки на місці зупинки встановили тільки відповідний знак, бо коштів на повноцінне облаштування зупинки в бюджеті райадміністрації не передбачено. А от в наступному році, за словами голови райадміністрації, планують облаштувати вже повноцінну зупинку із накриттям. 

Також Іван Лозинський розповів, що перед зупинкою вже встановили пішохідний перехід. Додамо, що раніше на достатньо довгій ділянці дороги на вул. Пасічній не було пішохідних переходів, через що ставались часті наїзди на пішоходів

Львів у новинах:

Завтра частина Сихова у Львові залишиться без води 

Завтра у Львові відкриють перші зарядні станції для електромобілів 

Містичні екскурсії, hand-made маркет та тематичні вечірки: як розважитись на Хеловін-2015 у Львові 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах