На деяких львівських вулицях змінять рух: візуалізація

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Транспорт та інфраструктура
12 листопада 2015 09:32

Керівник Інституту стійких транспортних систем ЛКП "Львівавтодор" Олег Шмід розповів про нововведення, які планують втілити у транспортній системі Львова, зокрема – на перетині вулиць Франка – Левицького – Князя Романа. Про це інформує tvoemisto.tv

За словами Олега Шміда, у новій концепції ОДР хочуть змінити напрямок руху на вулицях Левицького та Зеленій. Згідно з концепцією, автомобілі по вул. Левицького мають рухатися від центру міста, а по вул. Зеленій (на ділянці від вул. Шота Руставелі до вул. Студентської) – в центральну частину (зараз навпаки).

Читайте також: Рух транспорту в центрі Львова чекають радикальні зміни: перелік

Отже, зміниться і проїзд через перехрестя вул. Франка – К. Левицького – Кн. Романа:

– Із вул. І. Франка (проїжджаючи від вул. Зеленої) можна буде здійснити поворот на вул. К. Левицького, Кн. Романа (проїзд лише до вул. Фредра і Шухевича) та на вул. Герцена, яка змінить напрямок руху в сторону просп. Шевченка. Рух в зворотному напрямку по вул. Франка від перехрестя і до вул. Саксаганського буде можливим лише для громадського транспорту.

– Щодо вул. Герцена, то вона буде "виключена" з перехрестя, адже автомобілі з вул. Кн. Романа рухатимуться прямо на вул. Левицького. І автомобілі з вул. Франка можуть здійснити поворот на вул. Герцена світлофора з середнього ряду, пропускаючи лише зустрічний громадський транспорт.

– З вул. Кн. Романа можна буде проїхати лише на вул. Левицького. На відтинку від вул. Фредра і до перехрестя буде двосторонній рух автомобілів із забороною паркуватися там.

– Проїзд по вул. Франка від перехрестя до вул. Шухевича буде можливий лише для громадського транспорту в обидві сторони.

На деяких львівських вулицях змінять рух: візуалізація фото

Львів у новинах:

Як змінити площу Святого Теодора у Львові: думки мешканців та експертів

Львівський супертрамвай вже красується на вулицях Києва (фото)

Львову обіцяють 600 нових трамваїв, тролейбусів і автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах