Стало відомо, яким буде коворкінг і багаторівневий паркінг у Львові

фото візуалізація зі сторінки конкурсу у Facebook

фото візуалізація зі сторінки конкурсу у Facebook

Транспорт та інфраструктура
28 грудня 2015 17:53

Багатофункційну громадську будівлю з відкритим паркінгом на вул. Федьковича, 55 у Львові збудують за проектом київського архітектурного бюро. Цей проект був обраний на конкусі з-поміж 48 учасників.

ТОВ "Технопарк ЛЗТА" визначило переможця конкурсу на найкращу проектну пропозицію з будівництва мультифункційної громадської будівлі з багаторівневим відкритим паркінгом. Переміг проект київського архітектурного бюро "Паламарчук".

"Переможця та володарів другого та третього призових місць обрано. Фінальне засідання журі тривало до пізньої ночі, адже гідних проектів було багато і обрати найдостойнішого було дуже складно. Але вибір зроблено", – мовиться на сторінці конкурсу у Facebook.

На конкурс було подано 48 проектів, з них журі обрало спочатку 17 найкращих робіт, потім 7 лауреатів. З них і визначали переможця. Наразі організатори конкурсу оприлюднили лише проекти, які посіли перше, друге та третє місця.

Перше місце журі віддало проекту київського архітектурного бюро "Паламарчук". За цим проектом і зведуть багатофункціональну будівлю. Зазначимо, що керівником ТОВ "Паламарчук" є київський архітектор Ігор Паламарчук.

Стало відомо, яким буде коворкінг і багаторівневий паркінг у Львові фото

Візуалізація проекту архітектурного бюро "Паламарчук"

Друге місце посів проект львів’янина Михайла Ягольника і архітектурної студії "А44", третє – проект ТОВ "Архітектурна майстерня "ФОРМА" з Києва.

Стало відомо, яким буде коворкінг і багаторівневий паркінг у Львові фото 1

Проект львів'ян посів друге місце

Стало відомо, яким буде коворкінг і багаторівневий паркінг у Львові фото 2

Проект фірми з Києва, який посів третє місце

Нагадаємо, на вулиці Федьковича, 55 у Львові ТОВ "Технопарк ЛЗТА" планує збудувати мультифункційну громадську будівлю з багаторівневим відкритим паркінгом до 250 місць.

Там будуть не лише комерційні приміщення, а й коворкінг, багатофункційний івент-хол з відкритою терасою, лаунж-баром або рестораном на останньому поверсі.

Девелоперська компанія "Технопарк ЛЗТА" до 2018 року має намір вкласти $20 млн у будівництво "Бізнес-сіті Технопарк" у Львові. Загалом до його складу входитиме 10 корпусів, об’єднаних спільною територією та інфраструктурою. Діловий центр займатиме площу приблизно у 4 га в районі вулиць Героїв УПА, Смаль-Стоцького, Федьковича. Станом на 2014 рік функціонувало вже 6 корпусів містечка.

Джерело: zaxid.net

Львів у новинах

Між Східною Україною та Західною почали курсувати сидячі вагони

Куди піти у Львові на Новий рік та Різдво: програма свят

У Львові підлітки обстріляли маршрутку

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах