Ожеледиця у Львові: як відшкодувати гроші за травму

Фото взято з сайту www.trkterra.ru

Фото взято з сайту www.trkterra.ru

Транспорт та інфраструктура
11 сiчня 2016 17:43

За перший день ожеледиці до травмпунктів Львова найчастіше звертаються жінки. Вони складають 90% з усіх травмованих пацієнтів. А найпоширеніша травма – перелом ділянки правого променево-зап’ястного суглоба. Про це на своїй Facebook-сторінці написав ортопед-травматолог у Клінічній лікарні Львівської залізниці Андрій Жолоб. 

Як розповів Tvoemisto.tv лікар-травматолог Володимир Вовк, у порівнянні з минулими роками, цьогоріч до травматології звертались небагато хворих. Найчастіше діагностували переломи променевої кістки, розтягнення зв’язок колінного суглоба. Рідше – забій грудної клітки. Найчастіше, справді, звертаються жінки старшого віку

Про те, куди потрібно звертатись потерпілому аби повернути кошти за лікування через недбальство комунальників  розповів адвокат Вадим Квак.

Якщо людина травмувалася біля будинку (прибудинкова територія), то відповідальність за це несе ЖЕК або ОСББ. Якщо інцидент трапився на проїжджій частині – комунальна служба, комунальне господарство. Якщо винен ЖЕК чи комунальне господарство, потрібно скаржитись у міську раду, що вони не прибирають чи роблять це погано. У випадку трам також можна подавати до суду.

 "Матеріальне відшкодування є реальним. Для цього людині потрібно написати заяву в міліцію, щоб зафіксувати факт падіння, перелому чи травми та звернутись в травпункт для діагностики ступеня травми. Обов'язковою умовою для того, щоб вам відшкодували гроші, є усі квитанції за ліки, які постраждала особа придбала для лікування. Відповідно, потрібно звертатись до суду. Якщо травми дуже серйозні, то ми можемо говорити навіть про кримінальну відповідальність посадових осіб, які несуть відповідальність за той факт, що на вулиці слизько", – розповів Вадим Квак.

Львів у новинах:

На Львівщині змінюється розклад руху приміських електричок: деталі

У Львові збираються штрафувати власників покинутих авто 

Директор обласного АТП вирішив не обслуговувати пільговиків поліції

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах