Дізнайся: які магістральні траси до Львова вже почали асфальтувати

фото з сайту goloskarpat.info

фото з сайту goloskarpat.info

Транспорт та інфраструктура
04 квiтня 2016 11:24

Дорожники розпочали роботи з влаштування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів. Роботи розпочали від межі Івано-Франківської області в напрямку до Львова, повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області

Станом на ранок 4 квітня облаштовано майже 3 500 м верхнього шару ЩМА лівої та правої смуг руху. Окрім того, ведуться роботи з влаштування з’їздів, лотків водовідведення та металевого огородження.

Роботи виконує компанія ТзОВ "БПП". Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні 2015 року виділив 200 млн. грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 "Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве - Львів, Татарів - Кам’янець-Подільський. Стрий - Мамалига)"

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові від вул.. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області. Другий тиждень поспіль проводяться роботи з влаштування шару щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на ділянці км 56+788 - 63+770 на виїзді з міста Радехів у напряму межі Львівської області, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на ранок 04 квітня влаштовано майже 8 000 м верхнього шару ЩМА лівої та правої смуг руху, використано 6,08 тис. т щебенево-мастикового асфальтобетону.   

Рух транспорту на ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі.

Нагадуємо, 28 березня дорожники розпочали роботи з влаштування верхнього шару ЩМА (щебенево-мастикового асфальтобетону) на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на підході до м. Радехів ділянці км 56+788 – км 58+788.

Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності.

Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Ремонт автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк розпочали в червні 2015 року.

Львів у новинах:

Які дороги відремонтують в цьому році на Львівщині

На ремонт доріг Львівщини виділили 282 мільйони гривень: деталі

Відео "нанотехнологічного" ремонту доріг на Західній Україні підірвало Ютуб 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах