Біля "Арени Львів" збираються побудувати супер-басейн

Фото з сайту timenews.in.ua

Фото з сайту timenews.in.ua

Транспорт та інфраструктура
07 квiтня 2016 17:56

В Україні мають намір збудувати басейн за новітніми технологіями. Для будівництва такого басейну ймовірно оберуть місто Львів.

Про це повідомив голова Федерації плавання Львівщини Андріян Гутник, інформує  032.ua.

Головна мета будівництва міжнародного басейну полягає у тому, що в Україні немає можливості проводити змагання високого рівня, тренування збірних з плавання і водного поло. Будівництво басейну скоріш за все проведуть у Львові, так як місто має багато переваг та розташоване ближче до єврозони.

"Спортивний комплекс планують збудувати біля стадіону "Арена Львів". Можливо, це буде басейн у комплексі разом із баскетбольними, волейбольними, гандбольними полями та рядом басейнів для плавання. Як тільки буде затвержений проект, тоді буде відомо, яким він саме буде", - зазначив голова Федерації плавання Львівщини Андріян Гутник.

Додамо, що перший міжнародний форум, який проходив у Львові 5-6 квітня зібрав представників усіх областей України та світову спільноту, де обговорювали питання щодо будівництва міжнарожного басейну, а також його експлуатації. На конференції були представлені фахівці із Грузії, Польщі, Німеччини, Австрії, Швейцарії, Америки, які займаються будівництвом подібних спортивних комплексів за новітніми технологіями.

"Така спортивна база могла би бути і окрасою для Львова і черговою атракцією для розвитку міста і спорту в Україні", - розповів Андріян Гутник.

Зазначимо, наразі невідомо скільки коштів потрібно на реалізацію такого спорткомплексу у Львові.

Львів у новинах:

Львів’янину на замітку: інтернет невдовзі може сповільнитися та подорожчати

У мерії збираються запустити трамвай з Сихова на вокзал

Львів'янину на замітку: з травня лікарям і вчителям підвищать зарплатню

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах