Де у Львові збираються обладнати безкоштовний Wi-Fi: локації

Новина - Транспорт та інфраструктура - Де у Львові збираються обладнати безкоштовний Wi-Fi: локації

Новина - Транспорт та інфраструктура - Де у Львові збираються обладнати безкоштовний Wi-Fi: локації

Транспорт та інфраструктура
11 травня 2016 17:41

У квітні цього року Департамент розвитку Львівської міської ради оголосив конкурс на визначення компанії для встановлення безкоштовних точок доступу до мережі інтернет у Львові. Tvoemisto.tv дізналося, де може з’явиться доступний для усіх львів’ян Wi-Fi.

Як розповів заступник директора департаменту розвитку, начальник управління міжвідомчої координації Львівської міської ради Тимофій Александронець,  учора, 10 квітня відбулось закриття конкурсу і за його результати було відібрано дві компанії, котрі могли встановити безкоштовний інтернет у центрі міста.

"Одна з компанія хоче це зробити на площі Ринок. Інша компанія планує облаштувати доступний інтернет у зоні, яка буде охоплена чотирьом точками. Ними будуть площа Старий Ринок, Обласна державна адміністрація, проспект Шевченка та НУ ім. Івана Франка. WI-FI буде доступний усюди між цими чотирма точками і охоплюватиме увесь історичний центр", - розповідає Тимофій Александронець.

Попередньо рішення, котрій саме компанії буде дозволено встановити у місті безкоштовний бездротовий інтернет, комісія має прийняти у наступну середу.

Нагадаємо, у Львові, станом на початок 2015 року, працювало 11 громадських місць з безкоштовним бездротовим інтернетом. Також, у жовтні минулого року з метою надання доступу до інтернету для навчальних цілей – відкрили п’ять безкоштовних WI-FI точок. 

Львів у новинах:

Стали відомі ім'я та деталі самогубства підлітка у Львові (фото)

У Львові відкривається сезон сніданкових ярмарків

Сьогодні у Львові відбудеться півфінал Кубка України

Львів'янину на замітку: де можна посмажити шашлики і не нарватися на штраф

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах