Львівська залізниця змінила розклад руху приміських поїздів

фото з сайту seaside-t.com

фото з сайту seaside-t.com

Транспорт та інфраструктура
10 червня 2016 13:01

На магістралі ремонтуватимуть колії, повідомили у прес-службі Львівської залізниці   10 червня. Зміни у розкладі руху приміських потягів магістралі пов'язані з ремонтними роботами.

"У зв’язку із виконанням ремонтних робіт на колії перегону Щирець – Миколаїв, 13 червня з 13:20 до 16:50 закриватимуть для руху потягів непарну колію. Відтак, залізничники попереджають про запізнення приміських потягів: на 8 хвилин пізніше прибудуть до Станції Стрий потяги №6189 Львів – Лавочне та №6011 Львів – Трускавець. Потяг №6189 також на 8 хвилин пізніше прибуде до станції Лавочне і звідси ж на 8 хвилин пізніше відправиться приміський потяг №6507 Львів – Лавочне – Чоп. Також у цей день потяг №6011 Львів-Трускавець прослідує до станції Стрий та зворотно графіком потяга №6012, на ділянці між Стриєм та Трускавцем не курсуватиме.

Для робіт із земляним полотном залізничники передбачили "вікна" 14, 15,  16, 21, 22 та 23 червня на перегонах Вороненко – Ясиня та Ясиня – Рахів. У ці дні приміський поїзд №6403 сполученням Івано-Франківськ – Рахів прослідує до станції Ворохта, зворотно – розкладом потяга №6404 Рахів – Івано-Франківськ. На ділянці Ворохта – Рахів зазначені потяги не курсуватимуть".

Львів у новинах:

Як відпочиваємо на Трійцю та День Конституції 

Цікава вакансія: "Інтерактивний Львів" шукає керівника 

Вільний доступ до ЛКП "Лев" у Львові припинено: причини 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах