Кольорова плитка, хідники, 10 лавок: як виглядатиме новий громадський простір на Сихові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Кольорова плитка, хідники, 10 лавок: як виглядатиме новий громадський простір на Сихові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Кольорова плитка, хідники, 10 лавок: як виглядатиме новий громадський простір на Сихові

Транспорт та інфраструктура
14 червня 2016 13:21

На Сихові біля церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці на вул.Чукаріна, 5 проводять капітальний ремонт. Біля храму замість частини газону облаштують площу, прокладуть нові доріжки, поставлять нові лавки та вуличні ліхтарі.

За словами начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Львова Віктора Західного, нові доріжки розширять і замостять бруківкою.

"До кінця червня закінчимо класти хідники. Також ми забрали частину газону, який був розташований перед самою церквою, люди витоптали його за останні кілька років. Ми врахували прохання тих, хто ходить у храм та керівництва церкви, тепер це місце теж буде замощене кольоровою бруківкою", – розповів Віктор Західний.

Кольорова плитка, хідники, 10 лавок: як виглядатиме новий громадський простір на Сихові фото

Проект змін на територїі біля церкви на вул. Чукаріна, 5.

За задумом Сихівської адміністрації, після завершення ремонту тут буде комфортна відпочинкова площа. На мощення хідників та площі Сихівська адміністрація виділила 780 тисяч гривень, роботи закінчать за два тижні. Встановити ліхтарі планують до кінця літа за кошти департаменту житлового господарства.

Десять нових лавок тут з’являться у липні, їх пообіцяли подарувати місцеві спонсори.

Джерело: zaxid.net. 

Львів у новинах:

Стало відомо, хто встановить вай-фай у центрі Львова 

Як облаштовують нову ділянку для ринку Санта-Барбара у Львові

Увага, розшук: 15-річний львів’янин вирушив до Києва та зник

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах