Нарешті: у Львові до ОХМАТДИТу почали курсувати маршрутки

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
13 липня 2016 18:06

У Львові курсує громадський транспорт за пробним експериментальним маршрутом з вул. Під Дубом на Високий Замок із заїздом до лікарні ОХМАТДИТ. Сполучення важливе для пацієнтів і персоналу дитячої лікарні, оскільки раніше, щоб потрапити туди, треба було замовляти таксі або приватний транспорт.

Нагадаємо, З 1 липня у Львові запрацював експериментальний маршрут

Маршрут автобуса пролягає через вулиці: Під Дубом – пр. Чорновола – Підвальна – Лисенка – Гуцульська – Кривоноса – Лікарня ОХМАТДИТ – Високий Замок, нагадує прес-служба міської ради.

Нарешті: у Львові до ОХМАТДИТу почали курсувати маршрутки фото

Розклад експериментального маршруту "Високий Замок - ТЦ "Форум"

"Відбувалися спільні зібрання громадян, які мешкають біля Високого замку, та працівників лікарні щодо проїзду маршруток до вулиці Кривоноса. Звісно, враховуючи пацієнтів, які звертаються в лікарню, потребуємо сполучення з приміським вокзалом та АС №2. Проте цей маршрут – це вже частина реального добирання від цих пунктів. Віримо, що маршрут набуде популярності та буде тривало функціонувати, а в подальшому – транспортні напрямки розширяться", ? зазначила головний лікар ОХМАТДИТу Мар’яна Возниця.

Ще один пробний маршрут курсуватиме між вул. Золотою та стадіоном СКА. Маршрути працюватимуть? в експериментальному режимі протягом місяця. За цей час перевізник та фахівці управління транспорту мають дослідити пасажиропотік, а після цього визначити, чи запроваджувати маршрути на постійній основі. Якщо маршрути продовжать роботу, їх затвердять рішенням виконавчого комітету ЛМР та присвоять їм постійні номери.

Читайте ще новини Львова:

Європейський лоукостер Flixbus відкрив маршрути до Львова: розпочато продаж квитків 

Біля "Кінг Кросу" у Львові відновили рух автомобілів

Зі Львова до Брюхович прокладають велодоріжку (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах