Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація

Новина - Транспорт та інфраструктура - Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація

Новина - Транспорт та інфраструктура - Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація

Транспорт та інфраструктура
23 серпня 2016 16:05

Львівські дизайнери зі студії "Happy" створили новий стиль для зовнішнього вигляду львівського транспорту та пропонуватимуть цей проект до розгляду Львівелектротрансу. 

- Всі ми хочемо, щоб Львів виглядав краще. Він, звісно, й так нічо, але "ідєалу нєт прідєла". Як на нас — є багато критичних речей, які потребують втручання, одна з яких — зовнішній вигляд громадського транспорту. Тому, вже з власного і безвозмєздного почину, ми вирішили розробити новий дизайн дотримуючись візуального ідентифікатора міста — його лого. Ми об’єднали основні елементи, попрацювали з кольором, формою, типографією, брендуванням і ось, що вийшло, - розповідають дизайнери на Фейсбук.

Проект ще на стадії розробки, кажуть автори та пропонують всім бажаючим робити відгуки та свої пропозиції. Якщо новий дизайн буде схвалений Львівелектротрансом, тролейбуси й трамваї Львова почнуть приміряти новий образ. Отже, яким може стати львівський транспорт: 

Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація фотоЛьвівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація фото 1Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація фото 2Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація фото 3Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація фото 4Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація фото 5

Читайте ще новини Львова:

У Львівській області стався землетрус

Беґбедер, Шабловський, Джордано: 10 зіркових літераторів львівського Форуму видавців

Якою буде погода у Львові найближчими днями

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах