Cьогодні у Львові на маршрут не виїхала частина автобусів: які саме

фото з сайту  inlviv.in.ua

фото з сайту inlviv.in.ua

Транспорт та інфраструктура
31 серпня 2016 09:33

31 серпня на дороги міста виїхали 400 автобусів із 640, які працюють на маршрутах Львова. Ще частина продовжують виходити на лінію.

За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку Віктора Щира, станом на 08:15 їх курсує близько 400. Однак після 09:00 інформація оновиться, передає прес-служба ЛМР.

"За даними GPS-трекерів маємо інформацію, що на вул. Пасічній зібралось 37 автобусів. Наразі перевізники повідомляють, що автобуси продовжують виходити на лінію", ? додав Віктор Щир.

Нагадаємо, у вівторок зранку частина водіїв, з якими львівські АТП мають договори про оренду автобусів, не вийшли на маршрути і висунули вимоги міськраді. Причиною страйку вони називають те, що не отримують компенсацію за перевезення пільговиків. Самі перевізники заявили про "близько 300 страйкарів", натомість в управлінні транспорту львівської мерії нарахували  лише 45 автобусів, які не курсували за своїми маршрутами. 

Під час наради у мерії вирішили створити робочу групу для вирішення ситуації, яка склалася навколо перевезення пільговиків у міських маршрутних автобусах. До складу робочої групи увійдуть чиновники Львівської міськради, керівники п’яти автотранспортних підприємств та представники профспілок перевізників. 

У Львові міські маршрути обслуговують п’ять фірм-перевізників. На міських маршрутах курсують близько 640 автобусів, частину з яких фірми орендують у приватних підприємців. 

Читайте ще новини Львова:

Львівські перевізники оголосили безстроковий страйк

У Львові страйк водіїв маршруток - на зупинках довжелезні черги

З центра Львова на Погулянку запустять новий маршрут

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах