Львівських "зайців" у електротранспорті тепер ловлять інспектори

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Транспорт та інфраструктура
05 вересня 2016 11:10

Наприкінці травня директор "Львівелектротрансу" Михайло Сидорович анонсував зміни у підході до контролю за оплатою проїзду пасажирами електротранспорту, адже стара служба контролю підприємства працювала неефективно, окрім того було дуже багато нарікань на роботу контролерів зі сторони пасажирів.

Як  поінформували “Львівську газету” у прес-службі  підприємства, деякий час контролем за оплатою проїзду в електротранспорті займалися керівники структурних підрозділів "Львівелектротрансу", начальники маршрутів, а також інші працівники, які отримали посвідчення на право контролю. Одночасно з цим велась велика робота по аналізу діяльності попередньої служби контролю та європейського досвіду, а також конкурсний відбір кандидатів на посади інспекторів служби безпеки, серед службових обов’язків яких є, в тому числі, і контроль за безквитковим проїздом. Усі інспектори служби безпеки пройшли співбесіду та спеціальне навчання.

Значні зміни торкнулися і самої організації контролю. Якщо раніше контролери, як правило, з’являлися в одних і тих самих місцях, то тепер інспектори працюють на різних маршрутах і у різних місцях.

Віднедавна інспектори служби безпеки розпочали активну роботу з виявлення пасажирів, які безоплатно користуються послугами електротранспорту та стягненню штрафів за безквитковий проїзд. Про посилення контролю заздалегідь не повідомлялося, щоб виявити реальну ситуацію із оплатою за проїзд. За спостереженнями, більшість пасажирів електротранспорту сумлінно оплачують проїзд – виручка від реалізації квитків і абонементних карток після звільнення контролерів не зменшилася, незважаючи навіть на зміни окремих маршрутів електротранспорту.

Уже перші "рейди" інспекторів показали результативність їх роботи. Результати роботи інспекторів є значно кращими, аніж у контролерів, які працювали в електротранспорті до травня 2016 року.

Окрім покарання "зайців" за безквитковий проїзд, у "Львівелектротрансі" проводять акцію "Квитковий бум" для заохочення сумлінних пасажирів. В рамках цієї акції, десять львів’ян отримали у подарунок місячні абонементні  на проїзд у трамваї і тролейбусі.

Читайте ще новини Львова:

"Львівелектротранс" скасував службу контролю 

Львівських зайців в електротранспорті ловлять інспектори СБ 

Коли, нарешті, поїде трамвай на Сихів: подробиці будівництва 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах