Нова дорога, тротуари та велодоріжки: якою стане вулиця Пулюя після реконструкції

Новина - Транспорт та інфраструктура - Нова дорога, тротуари та велодоріжки: якою стане вулиця Пулюя після реконструкції

Новина - Транспорт та інфраструктура - Нова дорога, тротуари та велодоріжки: якою стане вулиця Пулюя після реконструкції

Транспорт та інфраструктура
08 вересня 2016 15:21

У Львові тривають ремонти дороги на вулицях Пулюя і Трускавецькій. Перший етап робіт планують зробити вже до листопада, повідомляє IA ZIK.

"Сьогодні ми відновили роботи, які треба було зробити ще у 90-ті роки. Цього року зробимо частину вулиць Пулюя і Трускавецької. Наступного року продовжаться роботи на вул. Трускавецькій. Раніше тут була ґрунтова дорога. Але тепер вона буде якісна, з новою інженерією, мережами, хідниками", – запевнив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, першу частину робіт на вул. Пулюя, біля кільця і частині вул. Трускавецькій завершать до листопада. На це витратять 11 млн грн.

У свою чергу, начальник відділу капітального ремонту ЛМР Роман Заріцький зазначив: "Загалом ми будемо здійснювати ремонт водопровідних мереж, облаштування дощової каналізації, якої тут не було зовсім. Також тут облаштують тротуари і велодоріжки".

Відтак, зараз на місці ремонту розібрали залишки дорожнього покриття і засипають піском та щебенем. Паралельно встановлюються дощоприймачі, оскільки тут взагалі не було водовідведення.

Нагадаємо, ремонт на вулицях Трускавецькій-Пулюя розпочався 20 серпня. Роботи триватимуть протягом двох років.

Читайте ще новини Львова:

У Львові облаштовують новий громадський простір за питним фонтаном (візуалізація)

Де у Львові не буде світла із 19 по 28 вересня: адреси

Львівська поліція затримала керівника карного розшуку п'яним за кермом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах