Під час осінніх канікул до Львова їздитимуть додаткові поїзди

фото з сайту finance.obozrevatel.com

фото з сайту finance.obozrevatel.com

Транспорт та інфраструктура
24 жовтня 2016 13:30

На час осінніх шкільних канікул "Укрзалізниця" призначила вже дев'ять додаткових поїздів, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці". Раніше повідомлялось, що таких потягів буде всього п'ять.

Додаткові потяги курсуватимуть на маршрутах до Львова, Ужгорода, Хмельницького та Харкова, а також на напрямку Запоріжжя – Івано-Франківськ. У період з 27 жовтня до 7 листопада курсуватимуть такі додаткові поїзди:

Прямий потяг №191/192 Київ – Львів, який в обох напрямках відправлятиметься 29 жовтня та 5 листопада. До Львова також прибуватимуть додаткові поїзди з Одеси:  28 жовтня та 4 листопада з Одеси відправлятиметься потяг №228 Одеса – Львів, який повертатиметься зі Львова 30 жовтня та 6 листопада відповідно.

Також зупинку у Львові матимуть поїзди наступного сполучення:

Потяг №249/250 Київ – Івано-Франківськ – Чернівці, який вирушатиме з Києва 28 жовтня, та їхатиме у зворотному напрямку 30 жовтня. Також до розкладу додався №232/231 Запоріжжя – Івано-Франківськ, який відправлятиметься з Запоріжжя 28 жовтня та 4 листопада. У зворотній бік, з Івано-Франківська, він вирушатиме 29 жовтня та 5 листопада.

Потяг №207 Київ – Ужгород відправлятиметься з Києва 28 жовтня та 4 листопада, і з Ужгорода - 30 жовтня та 6 листопада. Потяг №235 сполученням Харків – Ужгородвідправлятиметься з Харкова 28 жовтня, 1, 4 листопада. З Ужгорода він виїжджатиме 30 жовтня, 2, 6 листопада. 

Ще три додаткові потяги з'єднають Київ із Хмельницьким, Харковом та Миколаєвом. 

Читайте ще новини Львова:

На період канікул ввели додаткові поїзди до Львова та Ужгорода 

Віднедавна поїзди "Інтерсіті+" зупиняються у Львові на Підзамчі 

Укрзалізниця призначила додатковий поїзд із Києва на Західну Україну: коли саме

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах