Будь в курсі: у Львові відкриють рух по вулиці, що була перекрита з 2015 року

Новина - Транспорт та інфраструктура - Будь в курсі: у Львові відкриють рух по вулиці, що була перекрита з 2015 року

Новина - Транспорт та інфраструктура - Будь в курсі: у Львові відкриють рух по вулиці, що була перекрита з 2015 року

Транспорт та інфраструктура
04 сiчня 2017 17:54

У грудні 2015-го року у місті розпочали роботи з реконструкції вулиці Мечникова - від Пекарської до Личаківської, перекривши рух транспорту. У міськраді відтермінування завершення ремонту пояснюють несприятливими погодними умовами. За найкращими прогнозами відкрити вулицю планують до середини січня 2017-го року.

Фото: lviv.nashigroshi.org

Вулицю Мечникова планують відкривати для руху транспорту частинами: спершу від вулиці Пекарської до перехрестя з вулицею Некрасова, потім верхню частину - від Некрасова до Личаківської. Станом на сьогодні там вже покладено бруківку, однак на верхній частині ще не завершили підключення будинків до каналізації. Так Tvoemisto.tv прокоментував ситуацію Сергій Бабак, керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Будь в курсі: у Львові відкриють рух по вулиці, що була перекрита з 2015 року фото

За його словами, завершення ремонту залежить від погоди, а за прогнозами синоптиків — Львів очікують сильні морози. У найкращому випадку у п'ятницю, 6-го січня, вдасться відкрити для транспорту першу ділянку вулиці Мечникова - до Некрасова. Верхню частину планують відкрити 15-го січня, це пов’язано з тим, що дорогу вже покладено, але за технологією вона має "відстоятися" 10 днів без різких перепадів температури повітря.

Сергій Бабак наголосив: "Коли відкриємо верхню частину дороги після відстоювання, вона вже буде працювати для транспорту, однак в деякі дні рух буде одностороннім через необхідність загородити частину дороги, щоб підключити прилеглі будинки до каналізації".

Нагадаємо, вулицю Мечникова закрили на реконструкцію у грудні 2015-го року. Тут спланували виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. На час виконання ремонтних робіт змінили маршрут трамваї №7, що нині курсують на вулицю Пасічну.

Дивись ще: 

Мандруємо до Карпат: зі Львова до Ворохти можна буде доїхати без пересадок

Скандал: у Львові на хабарі в 140 тисяч гривень затримали помічника нардепа

Подарунок до Різдва: з Києва до Львова поїде додатковий потяг

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах