Невигідно: львівська залізниця скасувала один з потягів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Невигідно: львівська залізниця скасувала один з потягів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Невигідно: львівська залізниця скасувала один з потягів

Транспорт та інфраструктура
19 сiчня 2017 15:50

"Львівська залізниця" відмінила курсування регіонального експресу сполученням Львів-Ковель через збитковість цього маршруту. Про офіційну відміну поїзда прес-служба "Львівської залізниці" повідомила 19 січня, уточнивши, що за час існування маршруту заповненість потягів складала всього 7%

"Регіональний експрес № 704/703 сполученням Львів-Ковель-Львів було призначено для вивчення пасажиропотоку. За весь період курсування, населеність цього поїзду не перевищувала 7%. У зв’язку з цим залізницею було прийнято рішення не продовжувати курсування регіонального експресу № 704/703", – йдеться у повідомленні прес-служби "Львівської залізниці".

Там також уточнили, що "Львівська залізниця" вивчає можливість призначити новий регіональний поїзд за маршрутом Львів-Ковель.

"На сьогоднішній день залізницею розглядається призначення нового регіонального поїзду за маршрутом Львів-Ковель-Львів, який буде обслуговуватись рейковим автобусом серії РА-620М. Їздитиме у складі одного вагону із кількістю місць для пасажирів – 93. Розклад руху розробляється таким чином, щоб пасажири із Ковеля зранку прибували у Львів, а у вечері зворотно поїзд відправлявся із Львова", – йдеться у повідомленні.

Як інфомує Захід, "Львівська залізниця" запустила регіональний експрес "Львів-Ковель" у тестовому режимі для вивчення популярності маршруту. Потяг їздив чотири рази на тиждень і робив крім кінцевих станцій три зупинки – у Червонограді, Іваничах та Володимирі-Волинському.

Дивись ще: 

Де саме: міськрада визначила п'ять майданчиків для пресування сміття у Львові

Звернення Садового: Львів на порозі екологічної катастрофи

Поїхали: у Львові подовжать один з тролейбусних маршрутів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах