Кнопки виклику та функціональні матраци: як оновлять пологовий будинок на Рапопорта

Новина - Транспорт та інфраструктура - Кнопки виклику та функціональні матраци: як оновлять пологовий будинок на Рапопорта

Новина - Транспорт та інфраструктура - Кнопки виклику та функціональні матраци: як оновлять пологовий будинок на Рапопорта

Транспорт та інфраструктура
10 лютого 2017 11:37

У пологове відділення Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні, що на вул. Рапопорта, 8, закуплять нові дитячі ліжечка та матраци. Також у планах лікарні – придбати матраци для післяопераційних палат.

Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила Наталія Чередніченко, заступник головного лікаря з медичної роботи Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні, куди входить пологове відділення.

За її словами, вже виділено 100 тисяч гривень на придбання дитячих ліжок і матраців. Кошти мають надійти найближчим часом. "Так само плануємо придбати функціональні матраци для післяопераційних палат за спонсорські і благодійні внески, які отримує  лікарня", – додала Наталя Чередніченко.

Вона також нагадала, що віднедавна у пологове відділення подали цілодобову гарячу воду та встановили  кнопки виклику медичного персоналу в палатах для вагітних, у відділенні патології вагітності і у всіх післяродових палатах.  

Лікарка пояснила, що справді такі поліпшення у пологовому відділені відбулись завдяки активістам, які передали адміністрації лікарні зауваження та побажання породіль.

Окрім цього,  Наталя Чередніченко запевнила, що прохання жінок щодо тривалості "теплового ланцюжка" також виконується. "Щодо теплового ланцюжка, то ми звернули увагу всього медичного персоналу, щоб це було відповідно до наказів – дві години після народження дитини".

Також в лікарні пообіцяли активніше дбати про грудне вигодовування. "Ми маємо інструктора з грудного вигодовування, який проводить заняття з вагітними жінками в пологовому відділенні і консультує породіль.  Активісти запропонували свою допомогу, пообіцяли залучати волонтерів, щоб проводити заняття додатково. Йдеться про 2-3 людей, які матимуть відповідні сертифікати з грудного вигодовування", – розповіла Наталя Чередніченко.

Дивись ще: 

Флешмоб: у Львові будуть обніматися на площі Ринок

"Мало" платимо: електрика для львів’ян може подорожчати на 60%

Де саме: у Львові, Рудному та Винниках не буде світла впродовж десяти днів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах