Буде світло: трасу на Львівщині підсвітили потужними лед-лампами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Буде світло: трасу на Львівщині підсвітили потужними лед-лампами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Буде світло: трасу на Львівщині підсвітили потужними лед-лампами

Транспорт та інфраструктура
10 лютого 2017 16:53

Аварійні ділянки траси Київ-Чоп підсвітили потужними софітами. Вони мають автоматичну систему увімкнення. Датчики спрацьовують при сутінках та за умов мряки. Наразі сучасні LED-ліхтарі змонтували і підключили на 32-ох кілометрах міжнародної гілки, яка проходить Львівською областю.

Загалом же протяжність дороги від межі Рівненької до Закарпатської області становить більше 200 кілометрів. Тож автодорівці запевняють, ще є над чим працювати. LED-прожектори придбали за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Вартість контракту до 2021 року становить 65,5 мільйонів євро.

"Застосовані сучасні LED-світильники, які є енергоощадні, які мають дуже довгий термін служби гарантійної і забезпечують якісне освітлення самої дороги. Звичайно, ми будемо працювати над тим, щоб продовжувати таке освітлення по всіх дорогах усіх районних центрів області", – зазначив у коментарі Головним новинам Львова керівник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор.

Крім того, у Службі автомобільних доріг Львівщини розповіли, що ставлять освітлення і через нерегульовані пішохідні переходи вздовж трас. На сьогодні підсвіченими, а значить і безпечнішими, вже є 50 таких переходів. Два з них експериментально працюють на сонячних батареях.

Дивись ще: 

Флешмоб: у Львові будуть обніматися на площі Ринок

"Мало" платимо: електрика для львів’ян може подорожчати на 60%

Де саме: у Львові, Рудному та Винниках не буде світла впродовж десяти днів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах