Як саме: у Львові реконструюватимуть вулицю Чернівецьку

фото з сайту YouTube

фото з сайту YouTube

Транспорт та інфраструктура
28 лютого 2017 12:10

У бюджеті розвитку на реконструкцію вулиці з кільцем розвороту трамвая заклали 14 млн грн. Ремонтні роботи мають стартувати цьогоріч. Tvoemisto.tv дізнавалося, на що саме витратять ці кошти.

Як розповів виконуючий обов'язки начальника управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець, у складі проекту реконструкції вулиці наразі є лише ремонт трамвайної колії та каналізаційних інженерних мереж.

"Фактично основна зона робіт – це колія. Вулицю роботи практично поки не зачіпатимуть. Лише в частині, коли треба підключити якусь трубу до загального колектора. У планах є і ремонт самої вулиці, втім, наразі першочерговими є роботи з колією, яка в поганому стані. Може бути часткове обмеження руху, але ненадовго – на період маніпуляцій з інженерними мережами", – зазначив Олександр Одинець.

Додамо, у бюджеті розвитку закладено 14 млн грн на реконструкцію вулиці Чернівецької з кільцем розвороту трамвая і площі Двірцевої (200 тисяч гривень), які ведуть до Головного залізничного вокзалу. Замовник робіт – ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, у 2017-му році також має стартувати реконструкція площі Двірцевої   біля Головного залізничного вокзалу. Робоча група упродовж кількох тижнів обере та презентує концепцію. 

Як саме: у Львові реконструюватимуть вулицю Чернівецьку фото

 

Дивись ще:

Де саме: дорожники розпочнуть ямковий ремонт у Львові

Добра новина: у Львові відремонтують Двірцеву площу

Ремонт на Личаківській: два трамваї змінять маршрути

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах