Дізнайся: скільки коштуватиме електронний абонемент на проїзд у львівському транспорті

фото з сайту Львівська газета

фото з сайту Львівська газета

Транспорт та інфраструктура
14 березня 2017 17:21

Перші кроки щодо реалізації проекту із запровадження електронного квитка вже в транспорті розпочнуться у 2018 році.

Як розповів директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза, спершу потрібно придбати обладнання та протестувати його. Ціна на річний абонемент приблизно складатиме 2500 гривень, інформує прес-служба ЛМР.

"На даний момент ми очікуємо від банку рішення щодо консультантів. Консультанти – це незалежні експерти, які будуть займатися технічною підтримкою. Вони мають досвід реалізації таких проектів закордоном у проектах Європейського банку реконструкції і розвитку. Є консультанти у плані будівництва, які допомагають, направляють, підказують. А є ще правовий консультант, який допоможе нам в оформленні всіх документів, пов’язаних з електронним білетом.

Отож нам дадуть перелік осіб, з якими ми маємо спільно описати технічне завдання для майбутнього тендеру. Це маємо реалізувати до кінця цього року для того, щоб вже з наступного року розпочали процедуру впровадження. Це тривалий процес, але бачення щодо програмного забезпечення ми вже маємо. Сам термін реалізації буде залежати від складності технічного рішення, яке виберуть організатори компанією консультантів", – розповів Олег Береза, директор ЛКП "Львівавтодор.

Дивись ще:

Відеофакт: як у Львові впроваджують е-квиток

Як насправді працює е-квиток у транспорті Львова

 Як працюватиме е-квиток у Львові

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах