Будь в курсі: коли Личаківську закриють на ремонт

фото з сайту galinfo.com.ua

фото з сайту galinfo.com.ua

Транспорт та інфраструктура
20 березня 2017 12:47

24 березня, у Львові на ремонт закриють вулицю Личаківську (від Пасічної до Мечникова). Про це сьогодні, 20 березня, під час прес-конференції повідомив керівник ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза, передає Львівський портал.

За словами посадовця, ремонтні роботи триватимуть 7-8 місяців.

"Роботи плануємо розпочати з п’ятниці. Ми представимо план об’їзду.  Ми плануємо провести повну капітальну реконструкцію  дорожнього покриття, заміну колії, контактної мережі, виконати ремонт комунікацій. Частина фінансування вже була передбачена у рамках угоди, яку ми заключили у 2013 році з компанією "ОНУР", – повідомив О. Береза.

"Це все відбувається під егідою кредитного договору з ЄБРР. Усі умови, щоб розпочати будівельні роботи, є. Ми очікуємо додаткові документи, і коли ми будемо їх мати, ми можемо офіційно розпочати будівельні роботи", – додав він.

За словами Олега Берези, вартість робіт становить близько 6 мільйонів євро, з яких 1 млн 657 тис. грн. авансом отримав підрядник "ОНУР".

Водночас в.о. начальник управління транспорту міської ради Львова зауважив, що за потреби від вул. Пасічної запустять додаткові маршрутки.

"Якщо буде великий пасажиропотік, то ми розглянемо таку можливість".

Як відомо, під час ремонту вулиці Личаківської трамваї №2 та №7 змінять свої маршрути. Зокрема, частина "двійок"  їздитиме вулицею Вітовського, а частина їхатиме до центру, звідки вертатиметься на Коновальця. Натомість "сімка" їхатиме до "Аквапарку". Трамвай №10 тимчасово не курсуватиме.

Дивись ще:

Кому пощастить: які пільговики їздитимуть у львівському транспорті безкоштовно

Львівські кав'ярні за бабці Австрії: де в місті з'явилася перша променада

Дізнайся: де у Львові сьогодні немає світла та коли включать

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах