Ключова артерія: у Львові попри заборону водії паркуються на вулиці Некрасова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Ключова артерія: у Львові попри заборону водії паркуються на вулиці Некрасова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Ключова артерія: у Львові попри заборону водії паркуються на вулиці Некрасова

Транспорт та інфраструктура
27 березня 2017 16:21

Вулиця Личаківська у Львові частково непроїзна: на перехресті з Мечникова розпочали капітальний ремонт. Через роботи перестав курсувати 10-й трамвай. А двійка та сімка, а також усі автобуси, що їхали через Личаківську, змінили свій маршрут. Через зміни у русі електротранспорту, запустили спеціальні пільгові автобуси для студентів. Вони курсуватимуть тільки вранці від гуртожитків університету до площі Галицької без зупинок. Вартість квитка - 2 гривні.

Вулицю Личаківську ремонтують у три етапи. Наразі взялися за перехрестя з Мечникова. Потім буде ділянка до вулиці Котика і врешті до Пасічної.

"Зараз відбувається демонтаж старої рейки, демонтаж жорсткого покриття дороги. Після цього, буде замінено комунікації і відновлено покриття", ? розповів інженер компанії "Онур" Віталій Хомин.

Допоки Личаківську ремонтуватимуть, основне транспортне навантаження взяла на себе вулиця Некрасова. Нею об'їжджають усі маршрутки. Аби не створювати корків, тут заборонили паркуватися. Але дослухаються не всі.

"На цій вулиці стоїть піший патруль. Вони обходять автомобілі, але тут така велика проблема, що є лікарня і водії кажуть: ну не можемо ми так робити, щоби не паркувати. З ними ведеться бесіда і поки що результат такий, як є", - наголосив інспектор патрульної поліції Дем'ян Вуйко.

Наразі копи не штрафують, а попереджають. Та нехтувати забороною не радять, хоча б задля збереження власної автівки. Щойно на Некрасова пожвавішав рух, і уже перша ДТП через неправильне паркування.

"Ми просто приїхали в лікарню, вигрузити людину треба було. Зупинилися на вигрузку, ну і отут маршрутка проїжджала нас. Хоча він бачив це. Проходило тільки дзеркало ледь-ледь. Я посигналив, а він взяв спеціально прижав і передер всю сторону і втік", - розповів потерпілий.

Водія-втікача будуть шукати, але й потерпілий заплатить штраф за те, що припаркувався під знаком.

На час ремонтних робіт парковку з Некрасова перенесли на ділянку від Сковороди до Рєпіна. Через Рєпіна-Сагайдачного–Круп’ярську приватний транспорт також може об’їхати тимчасово непроїзну Личаківську.

Перехрестя Личаківської-Мечникова мають відкрити до 25 червня.

Джерело: Захід

Дивись ще:

Де саме: у Львові з’явиться шість нових транспортних зупинок

Знайшли вихід: стічні води з Грибовицького сміттєзвалища зливатимуть в львівську каналізацію

Подорож триває: у Дніпрі затримали фури з львівським сміттям

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах