Будь в курсі: у Львові відкриють ще одну трамвайну гілку

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
28 березня 2017 15:43

Під час огляду робіт з будівництва трамвайної колії до "Санта-Барбари" мер Львова Андрій Садовий розповів про плани відкриття ще однієї трамвайної гілки, яка з'єднає проспект Червоної Калини з вулицею Зеленою. Tvoemisto.tv дізнавалося деталі.

"Це розвантажить транспортну ситуацію на Сихівському масиві", –  зазначив міський голова. Як повідомив речник ЛКП "Львівавтодор" Олексій Хміль, ідея відкриття нової гілки є, для цього вже розробили проект. За його словами, прокладати нову трамвайну колію від кільця на проспекті Червоної Калини до вулиці Зеленої планують наступного року. 

"Є ідея також з’єднати маршрут трамвая №8 із вулицями Стрийська та Княгині Ольги. Але це поки що тільки в проекті. Про терміни виконання говорити рано, оскільки це мають погодити та виділити кошти. У далекій перспективі продовжити маршрут трамвая можуть до об’їзної дороги, щоб з’єднати район зі стадіоном та ТРЦ "King Cross Leopolis", – прокоментував Олексій Хміль. 

Нагадаємо, зараз трамвай №8 курсує за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка. Продовження маршрутут до "Санта- Барбари" анонсували на середину квітня. У планах "Львівавтодору" є відкриття ще однієї трамвайної лінії – із "Санта-Барбари" до Головного залызничного вокзалу. Терміни їх виконання залежать від реконструкції площі Івана Франка. 

Дивись ще:

Де саме: у Львові з'являться нові зупинки транспорту 

Награбастав: у Львові заступник гендиректора авіакомпанії привласнив 3 млн. гривень 

Достроково: стало відомо коли на Львівщині зникне тепло у будинках 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах