Дізнайся: які вулиці і площі збираються ремонтувати у Львові

фото з сайту Автопалац

фото з сайту Автопалац

Транспорт та інфраструктура
28 квiтня 2017 15:15

У комунальному підприємстві "Львівавтодор" повідомили в п’ятницю, 28 квітня, що 9 травня заплановано розпочати роботи з капітального ремонту вулиці Чернівецької з кільцем розвороту трамвая.

Ці ремонтні роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ "Онур". Їх замовник –"Львівавтодор", а орієнтовна вартість – один мільйон гривень.

"Львівавтодор" також попередив, що у 2017 році він проводитиме реконструкцію площі Івана Франка, реконструкцію вулиці Замарстинівської (від вулиці Гайдамацької до вулиці Торф’яної), будівництво гравійної дороги від західного обходу Львова до житлового масиву "Білогорща" й реконструкцію вулиці Личаківської (від вулиці Мечникова до вулиці Пасічної (з кільцем розвороту трамвая).

"Також цього року виконають роботи з підготовки проектних-кошторисної документації для майбутніх робіт. Мова йде про замовлення і коригування 13 проектів, щоб з наступного року розпочати будівельні роботи на вулицях Шевченка, Хуторівка, Бандери, Антоновича, площі Двірцева, вулиці Ряшівській, будівництво від вулиці Суботівської до Рясного, вулиці Гетьмана Мазепи, реконструкція перехрестя вулиць Стрийської Наукової й Хуторівка – тобто облаштування кільцевого руху. І реконструкція транспортного вузла шляхопроводу на вулиці Хмельницького", – повідомили  28 квітня в прес-службі Львівської міськради.

Дивись ще:

Будь в курсі: сервісні центри МВС у Львівській області змінюють графік роботи

Як саме: у Львові змінено правила парковки

Львів'янину на замітку: які трамваї після травневих свят змінять маршрути

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах