Водіям на замітку: Чернівецьку закрили на ремонт до зими

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Транспорт та інфраструктура
12 травня 2017 09:19

Від сьогодні обмежено рух транспортних засобів на вулиці Чернівецькій. Із 12 травня 10.00 до 21.00 12 грудня буде обмежено рух транспортних засобів, а також на Головний залізничний вокзал Львова не курсуватимуть трамваї, повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, обмеження руху транспортних засобів на вул. Чернівецькій зумовлене проведенням будівельних робіт з ремонту трамвайної колії.

Роботи виконує ТзОВ "Онур".

Як повідомив Борис Вільгуцький, представник ТзОВ "Онур", на час ремонту трамвайної колії на вул. Чернівецькій буде зменшено проїзну частину вулиці на ділянці від вул. Городоцької до залізничного вокзалу: з двох смуг на одну смугу для проїзду транспорту.

Водіям на замітку: Чернівецьку закрили на ремонт до зими фото

За словами директора ЛКП "Львівавтодору" Олега Берези, орієнтовна вартість ремонту трамвайної колії – 2, 5 млн євро.

"Ми перекриваємо частину вулицю Чернівецьку: ремонт відбудеться на колії. В ході ремонту, проведемо повну заміну контактної мережі, колії, трамвайних плит. Що стосується кільця розвороту трамваїв, то ми цього робити не будемо, бо зараз розробляється проект реконструкції усієї площі Двірцевої. Передбачається, що сама посадка-висадка пасажирі буде відбуватися ближче до самого вокзалу", – повідомив О. береза.

За його словами, фінансування відбувається за кошти ЄБРР та бюджету міста Львова.

Водночас, як повідомив начальник відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, на час ремонту частина львівських трамваїв їздитиму до Приміського вокзалу.

"Трамваї №6, №9, №1 у зв’язку з роботами змінять маршрут: він скоротиться на дві зупинки. На час ремонту не буде зупинки "Вулиця Чернівецька" і зупинки "Вокзал". Ці трамваї курсуватимуть до зупинки "Приміський вокзал", біля трамвайного депо розвертатимуться. Жодного скорочення у цих маршрутах не передбачається. Єдине, що маршрут №11, де курсує один вагон, на час ремонту курсувати не буде", – розповів він.

Дивись ще:

У Львові реконструюватимуть вулицю Чернівецьку

Як курсуватимуть трамваї на час ремонту Чернівецької

У травні розпочнеться ремонт вулиці Чернівецької

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах