Щось новеньке: на Сихові з’явиться медіатека

Новина - Транспорт та інфраструктура - Щось новеньке: на Сихові з’явиться медіатека

Новина - Транспорт та інфраструктура - Щось новеньке: на Сихові з’явиться медіатека

Транспорт та інфраструктура
08 червня 2017 16:49

Центральна бібліотечна система для дорослих отримала в оренду приміщення на пр. Червоної Калини, 58, де планують створити нову міську медіатеку. Відповідне рішення під час засідання сесії Львівської міської ради підтримала депутатська більшість.

Йдеться про нежитлове приміщення площею 175,2 м2 на першому поверсі новобудови ЕКО-ДІМ. У 2016 році завершили шоста черга будівництва багатоповерхівки. Центральна бібліотечна система для дорослих орендуватиме це приміщення протягом трьох років. Як пише ZAXID.NET, нова медіатека матиме мистецький ухил: крім філії центральної бібліотеки тут відбуватимуться танці, кіноперегляди, проводитимуть театральні та мистецькі заходи. У цьому ж будинку на вул. Червоної Калини Львівська міська рада виділяла квартири для працівників прокуратури.

Нагадаємо, Перша Львівська медіатека відкрилась у жовтні 2014 року на вул. Мулярській, 2а. У міськраді мають намір поступово перетворити усі бібліотеки Львова на медіатеки.

Додамо, що медіатека – це громадський центр, де відбуваються тематичні зустрічі, майстер-класи, дискусії, участь у яких можуть взятии усі охочі. Від звичайної бібліотеки вона відрізняється також мультимедійністю. У медіатеці будуть встановлені комп’ютери, підключені до мережі інтернет, проектори та інші речі, що сприятимуть у проведенні громадських заходів.

Дивись ще: 

Визнали придатними: в яких львівських озерах можна купатися

Готуйся до мандрівки: з львівського аеропорту полетів прямий рейс до Польщі

Собачий "тато": львів'янин рятує демобілізованих собак від смерті

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах