Дізнайся: куди у Львові збираються запустити додаткові маршрути

фото з сайту Zik

фото з сайту Zik

Транспорт та інфраструктура
28 вересня 2017 09:43

У Львівській міськраді зараз розглядають варіант запустити додаткові шатл-баси для жителів вулиці Пасічної та Личаківської у зв'язку із ремонтом, який триває на останній, повідомляє  032.ua.

Як розповів сьогодні під час брифінгу заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, зараз у міськраді думають над тим, щоб спершу на частині вулиці Личаківської, де зараз тривають ремонтні роботи, відремонтувати дорожнє полотно, а потім взятися за трамвайну колію. Або ж ремонтувати дорогу і трамвайну колію одночасно.

“Зараз ми коригуємо проект і аналізуємо, яке рішення приймати. Якщо буде прийнято рішення першочергово відновити рух по дорожньому покриттю, а трамвайна колія затримається на кілька місяців, то, можливо, на цей період по дорожньому покриттю пустимо шатл-баси, щоб вони їздили до кінцевої зупинки трамваю № 7”, - повідодомив Сергій Бабак.

Додамо, що зараз з вулиці Пасічної курсують шатл-баси, але вони лише для студентів. Відправляються вони від гуртожитків № 2 і 3, що на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної від будинку № 59 (біля відділення Ощадбанку) і їдуть до пл. Галицької без зупинок. Для того, щоб скористатися автобусом, необхідно мати студентський квиток. Вартість проїзду становить 2 гривні.

Нагадаємо, 25 березня, у Львові розпочали ремонтувати частину вулиці Личаківської. Ремонт вирішили проводити у три етапи. Перший етап - це ремонт перехрестя Личаківська-Мечникова, який уже закінчено і узв'язку із відкриттям перехрестя, із 18 вересня трамваї №7 повернулися на свій звичний маршрут.

Другий етап ремонтних робіт - це ремонт дороги від перехрестя і до вулиці Котика і третій - завершальний етап робіт - це ремонт від вулиці Котика до вул. Пасічної. Відремонтувати частину вулиці Личаківської львів'янам обіцяли за 7-8 місяців. Тепер ж завершити усі роботи ремонтні роботи планують наступного року.

Додамо, що через ремонт вулиці Личаківської трамваї №2 більше не їде з Коновальця на Пасічну, а курсує за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії мистецтв та у зворотному напрямку.

Натомість трамвай №10, кінцева якого теж була на вул. Пасічній, наразі не курсує взагалі.

Дивись ще:

Вибирай переможця: у Львові стартує Манхеттенський фестиваль короткометражок 

Дізнайся: який львівський ліцей став найкращою школою України 

Як не отруїтися: на Львівщині стартував грибний сезон 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах