Водіям на замітку: завтра відкривають Тракт Глинянський

 фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
29 вересня 2017 16:38

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак запевнив: "Завтра зранку буде відкрито для проїзду транспорту вулицю Тракт Глинянський"

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак повідомив сьогодні, 29 вересня: "Сьогодні будуть завершенні усі ремонтні роботи і завтра зранку вулиця Тракт Глинянський буде відкрита для проїзду транспорту", повідомили сьогодні, 29 вересня, у Львівській міськраді.

"На вулиці Тракт Глинянський та прилеглих до неї Козацькій, Кошовій, Табірній та Яричівській проводилися роботи з прокладання каналізаційних трубопроводів. Їх виконувала підрядна організація ЛОСБМУ-1 на замовлення "Львівводоканалу".
На вулицях Тракт Глинянський, Козацькій і Табірній прокладено 1335 погонних метрів каналізаційних колекторів. Залишилося прокласти каналізацію на вулиці Яричівській та Кошовій. Після завершення робіт з каналізування, на замовлення Личаківської РА проводилися роботи з асфальтування розриттів та відновлення благоустрою. На час проведення усіх ремонтних робіт вулиця Тракт Глинянський була закритою для проїзду транспорту", – поінформували  у прес-службі Львівської міськради.

Дивись ще:

Для туристів та місцевих: стали відомі нові ціни на абонементи у трамваях і тролейбусах Львова 

Різанина в центрі Львова: чому підозрюваному так і не винесли вирок

Візуалізація: якою буде вулиця Римлянина у Львові 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах