Не чекай даремно: які маршрутки у Львові змінять маршрут

Новина - Транспорт та інфраструктура - Не чекай даремно: які маршрутки у Львові змінять маршрут

Новина - Транспорт та інфраструктура - Не чекай даремно: які маршрутки у Львові змінять маршрут

Транспорт та інфраструктура
11 жовтня 2017 17:53

12 жовтня, через ремонтні роботи на вулиці І. Франка перекриють  для проїзду транспорту перекриють частину вуулиці. Об’їзд приватного транспорту здійснюватиметься по вул. Карманського – Ярославенка. Натомість перевізнику, який обслуговує маршрут №53, пропонують здійснювати об’їзд по вул. Стуса, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

"Оскільки від завтра буде перекрито для руху транспорту вулицю І. Франка на ділянці від вул. Карманського до вул. Ярославенка, ця ділянка дороги буде закрита для проїзду транспорту. Об’їзд приватний транспорт здійснюватиме по вул. Карманського і вул. Ярославенка.

Також по цій вулиці курсує маршрут №53. Оскільки вулички, по яких здійснюватиметься об’їзд, не є широкими, а на маршруті №53 курсують великі автобуси, ми запропонували перевізнику, щоб на час ремонту вул. І. Франка об’їзд здійснювати по вул. Стуса. А саме, в напрямку від центру – вул. Стуса – вул. Литвиненка – вул. Угорська. В напрямку до центру: вул. Угорська – вул. Карбишева – вул. Стуса. Чекаємо на їхні зауваження та пропозиції", – розповів заступник начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко.

Нагадаємо, від завтра, 12 жовтня, з 09.00 год і до 20.00 год. 15 листопада буде перекрито рух транспортних засобів на вул. І. Франка (на ділянці від вул. Ярославенка до вул. Карманського), у зв’язку із проведенням дорожньо-ремонтних робіт.

Роботи виконує ТзОВ "Львівська Дорожня Служба".

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Дивись ще:

Обережно, менінгіт: у Дрогобичі від інфекції померла 3-річна дівчинка 

Де саме: у Львові з'явився новий громадський простір 

Не проїхати: завтра у Львові перекриють декілька вулиць 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах