Заміна паливу: на Львівщині побудують ще дві електростанції

Новина - Транспорт та інфраструктура - Заміна паливу: на Львівщині побудують ще дві електростанції

Новина - Транспорт та інфраструктура - Заміна паливу: на Львівщині побудують ще дві електростанції

Транспорт та інфраструктура
19 жовтня 2017 14:08

В межах Міжнародного економічного форуму, який відбудеться 26-27 жовтня, на Львівщині відкриють ще два об’єкти альтернативних джерел енергетики. Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Зазначається, що у Яворівському районі побудують сонячну електростанцію, а у Старосамбірському – вітрову електростанцію.

"За нашими підрахунками загальна кількість інвестицій, які будуть залучені цього і наступного року становитиме приблизно три мільярди гривень. Ми також очікуємо відкриття декількох об’єктів. Насамперед це є питання енергетичної безпеки та енергозбереження, зокрема очікується відкриття однієї сонячної електростанції, а  також однієї вітрової станції", – сказав під час брифінгу перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський розповів сьогодні.

Чиновник також запевнив, з відкриттям цих об’єктів, а також відкриттям ще двох об’єктів, які плануються до кінця року, Львівщина зможе забезпечити себе електроенергією. Для розуміння річне споживання чотирьох районів області може бути забезпечене за рахунок власне альтернативних джерел енергетики. Цей напрямок ми будемо продовжувати і надалі. На Львівщині також буде реалізовано ряд проектів які ще не мають аналогів. Це так звані сонячні колектори, які розташовуються на дахах будівель бюджетної сфери.

Дивись ще:

Хотів позбутися наркотиків: на Західній Україні патрульні зупинили 9-річного хлопчика за кермом 

Не доїхати: у Львові на маршрути знову не виїхало понад 200 автобусів 

Коли включать: у Львові 14 будинків залишилось без гарячої води

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах