Тренажери та баскетбольний майданчик: у Львові відновлять відновлять сквер та спорткомплекс

Новина - Транспорт та інфраструктура - Тренажери та баскетбольний майданчик: у Львові відновлять  відновлять сквер та спорткомплекс

Новина - Транспорт та інфраструктура - Тренажери та баскетбольний майданчик: у Львові відновлять відновлять сквер та спорткомплекс

Транспорт та інфраструктура
22 листопада 2017 12:56
Автор: Тетяна Захарчук

У Шевченківському районі Львова за кошти Громадського бюджету відновлять сквер та спорткомплекс. Про це повідомив VG Львів депутат Львівської міської ради Роман Іванців.

Цьогоріч у Шевченківському районі за кошти Громадського бюджету реалізують два проекти: спорткомплекс при СЗШ № 97 та реконструкція скверу Віри, Надії та Любові.

За словами Романа Іванціва, проект реконструкції скверу Віри, Надії і Любові розроблено за кошти міста.

"Станом на зараз вже є готова проектно-кошторисна документація і як тільки потепліє, можна приступати до робіт. Кошторис цього громадського проекту – 500 тисяч гривень. За ці кошти у сквері з’являться доріжки, лавочки та освітлення", – розповів Іванців.

У спортивному комплексі, що біля школи № 97 заплановано зробити баскетбольний і волейбольний майданчики, а також тренажери.

"Щодо футбольного стадіону, то це глобальна робота. Там проблема із дренажною системою. Проте ми готові долучати ще й забудовників, які поруч будують. Тож разом проект може коштувати ще більше, аніж 3 млн грн, на які нам дозволяє розраховувати перемога у конкурсі", – додав   Іванців.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пішли гуляти: у центрі Львова з’явиться ще одна пішохідна вулиця

Повертай без проблем: на одній з вулиць Львова змінять схему руху транспорту

На місці криївки: у Львові відкрили пам'ятний знак головному командиру УПА

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах