Коли з'явиться: 50 тисяч львів’я залишилися без води

Новина - Транспорт та інфраструктура - Коли з'явиться: 50 тисяч львів’я залишилися без води

Новина - Транспорт та інфраструктура - Коли з'явиться: 50 тисяч львів’я залишилися без води

Транспорт та інфраструктура
10 грудня 2017 09:06

У Львові через аварію на водогоні без води залишилися 50 тисяч мешканців. Про це VG Львів повідомила Львівська облдержадміністрація.

Аварія сталася   на магістральному водогоні "Плугів-Винники". Прорив труби виник одразу у двох місцях: у с. Чижиків Пустомитівського району та у с. Печенія  Золочівського району. Без водопостачання залишились жителі частково Личаківського району Львова та Винник.

Прорив у с. Чижиків вже ліквідовано, на ділянці с. Печенія триває ремонт. Роботи планують завершити у першій половині дня 10 грудня. 

"Відключень у системі теплопостачання немає. Ситуація контрольована", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації аварії залучено дві бригади "Львівводоканалу" - 14 працівників підприємства, а також п’ятеро пожежників.

Як повідомила прес-служба Львівської міськради, біля Личаківської райадміністрації на вул. Левицького, 67 у Львові виставлять велику кількість шестилітрових пляшок з питною водою для мешканців. 

Також ємності з водою розмістять біля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці на вул. Пасічній, 83, біля храму Покрови на вул. Личаківська, 175, біля храму Івана Золотоустого на вул. Лисенка, 23, біля храму Різдва Йоана Хрестителя на вул. Пасічній,91, білоя храму святих Петра та Павла на перехресті вул. Личаківсьокї та Мечникова та біля храму Холмської Ікони Божої Матері на вул. Харківській, 46.

Як повідомили в ЛМКП "Львівводоканал", водовозки для мешканців Личаківського району розташовані за такими адресами: вул. Лісна – Лисенка, вул. Довбуша – Кривоноса, вул. Ніжинська - Мучна, вул. Пасічна – Медової Печери – Майорівка, вул. Личаківська, 84 – Мечникова, вул. Грицая - О. Теліги, вул. Личаківська – Голинського, вул. Тракт Глинянський, 161-163, вул. Дж. Вашингтона – Шафарика.

Також дві водовозки поїдуть у м. Винники і почнуть працювати там за двома адресами: на вул. Кільцевій, 2, та на перехресті вул. Івасюка – Винна Гора.

Дивись ще:

Чотири аварії: частина Львова залишилась без гарячої води

Відеофакт: Порошенко покатався на львівському електробусі

Фотофакт: як у Львові пасажири визволяють автобус зі снігового полону

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах