Дізнайся: де на Львівщині будуватимуть заводи з переробки сміття

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дізнайся: де на Львівщині будуватимуть заводи з переробки сміття

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дізнайся: де на Львівщині будуватимуть заводи з переробки сміття

Транспорт та інфраструктура
25 сiчня 2018 10:32

Дві з трьох компаній, що перемогли на конкурсі з визначення інвесторів для будівництва сміттєпереробних заводів на території Львівської області, визначились з ділянками, де вони збудують заводи з переробки сміття. Про це VG Львів повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА Назарія Романчука, одна з ділянок знаходиться в Миколаївському районі, інша -  в Дрогобицькому. 

"Найближчим часом ми будемо приступати до проведення фінальних громадських обговорень, щоб дати можливість інвесторам почати розробку відповідних проектних документацій. Це триватиме в середньому шість місяців і після цього ми плануємо у цьому році розпочати будівництво сучасних комплексів з утилізації ТПВ", – розповів Романчук.

Як пише ZAXID.NET, компанія "ІЕК" зводитиме завод у Дрогобицькому районі, а ТзОВ "Вейст Менеджмент Систем" зводитиме завод у Миколаївському районі. Завод, який будуватиме "ІЕК", передбачає термічну обробку відходів, а завод ТзОВ "Вейст Менеджмент Систем" передбачає технологію біосушіння для виробництва РДФ-палива.

Нагадаємо, у Дрогобицькому районі для будівництва заводу була запропонована ділянка у селі Брониця, а у Миколаївському районі – на території "Сірки".

Конкретної ділянки, де зводитиме сміттєпереробний завод компанія "Глассворк технолоджі", яка також перемогла на конкурсі, поки що  не відомо.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дізнайся: де у Львові будуватимуть завод із переробки сміття

Новий тариф: у львівській мерії пояснили причини здорожчання вивозу сміття

Нові технології: львів’яни зможуть стежити за смітниками з мобільного додатку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах