Що це означає: петиція про відмову Львова від маршруток набрала більше 500 голосів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Що це означає: петиція про відмову Львова від маршруток набрала більше 500 голосів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Що це означає: петиція про відмову Львова від маршруток набрала більше 500 голосів

Транспорт та інфраструктура
29 сiчня 2018 15:40

Петицію про відмову від маршруток розглянуть на найближчій сесії Львівської міськради. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написав керівник відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" Орест Файфурка.

Станом на ранок понеділка, 28 січня, петиція за вимогу відмовитись у Львові від маршруток та перейти на електротранспорт і автобуси зібрала 642 підписи з 500 необхідних для її розгляду.

Нагадаємо, в петиції запропоновано провести транспортне моделювання міста та розробити дворічний план повної відмови міста від маршрутних таксі з подальшим переходом на тролейбуси, електроавтобуси та автобуси з більшою пасажиромісткістю, які курсуватимуть за чітко визначеним графіком.

Окрім того, авторка петиції вимагає забезпечити громадський транспорт пандусами та спеціально обладнаними місцями для людей з інвалідністю, а також встановити електронне табло з часом прибуття транспорту на зупинках. Оскільки петиція набрала необхідну кількість підписів, в міськраді тепер зобов'язані дати на неї відповідь.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З вітерцем: Львовом курсує маршрутка без скла у вікні

Фотофакт: у Львові "тріснула" переповнена маршрутка

Перша, але з кінця: у Львові оприлюднили рейтинг найгірших маршруток

Новини України та світу 29 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах