З одного району – в інший: стало відомо, коли у Львові з’явиться новий пішохідний міст

Новина - Транспорт та інфраструктура - З одного району – в інший: стало відомо, коли у Львові з’явиться новий пішохідний міст

Новина - Транспорт та інфраструктура - З одного району – в інший: стало відомо, коли у Львові з’явиться новий пішохідний міст

Транспорт та інфраструктура
19 березня 2018 17:57

Укрдержбудекспертиза отримала на експертизу проектно-кошторисну документацію щодо пішохідного мосту, який сполучить вулицю Сулими з вулицею Головатого. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv  начальник управління інженерного господарства Львівськоїї міськради Олександр Одинець, орієнтовно у середині квітня буде отриманий експертний висновок і оголошений  тендер. 

"У нас є наразі тільки три мільйони гривень на будівництво, щоб почати роботи, а загальна його вартість становить майже 10 мільйонів. Решту коштів будемо шукати, можливо, буде якась економія чи додаткові надходження", – розповів Одинець.

За його словами, майже 10 мільйонів – це ще не остаточна вартість, оскільки зараз зросла заробітна плата. Тож після експертизи вартість будівництва зміниться. Приблизно в кінці травня мають укласти договір з переможцем торгів і розпочати будівництво, а до кінця року міст мали б закінчити.

Нагадаємо, новий міст має пролягати над залізничною колією та сполучити два райони – Франківський та Залізничний, скоротивши час добирання між сусідніми вулицями, які розділяє колія.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Біля аквапарку: у Львові з`явиться новий торговий центр

Буде дешевше і швидше: біля Львова збудують логістичний центр "Укрпошти"

Хто, де і що будує: у Львові створили онлайн-мапу новобудов

Новини України та світу 19 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах