Собачі справи: у Львові облаштують крематорій і кладовище для тварин

Новина - Транспорт та інфраструктура - Собачі справи: у Львові облаштують крематорій і кладовище для тварин

Новина - Транспорт та інфраструктура - Собачі справи: у Львові облаштують крематорій і кладовище для тварин

Транспорт та інфраструктура
13 квiтня 2018 16:05

ЛКП "Лев" проведе тендер на облаштування у Львові крематорію і кладовища для тварин. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Керівництво комунальної ветеринарної клініки ЛКП "Лев" розповіло про плани підприємства на 2018 рік. Цього року клініка почне працювати цілодобово, а також посилить безпеку хірургічних втручань завдяки новому сучасному обладнанню. Відтак надати невідкладну медичну допомогу домашнім улюбленцям і безпритульним тваринам у клініці зможуть як вдень, так і вночі.

У 2018 році ЛКП "Лев" планує стерилізувати 700 безпритульних котів і 400 собак, 200 чотирилапих повторно провакцинують від сказу. Не менш важливе завдання – підвищити показник адопції тварин. Цього року 550 собак мають знайти нових господарів.

Завдяки міжнародній співпраці підприємство отримало 5 тисяч чіпів для ідентифікації тварин. Директорка ЛКП "Лев" Оксана Кошак наголосила, що понад 30 тисяч львів’ян досі не зареєстрували своїх улюбленців, тож під час відлову складно визначити, чи собака має господарів.

Також комунальне підприємство розпочинає проект із облаштування крематорію, колумбарію та кладовища для захоронення домашніх та безпритульних тварин. 

На вулиці Промисловій, навпроти комунального підприємства, облаштують вигульний майданчик для навчання і тренування собак. Ним зможуть користуватися мешканці прилеглих районів. Водночас триватиме проект із облаштування територій для вигулу собак у різних районах Львова.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не друг людини: під Львовом собаки загризли господаря

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою

За сімейними обставинами: львів’янин вкрав і задушив собаку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах