Закривай гаманець: мерія виступила проти підвищення вартості проїзду у машрутках Львова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Закривай гаманець: мерія виступила проти підвищення вартості проїзду у машрутках Львова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Закривай гаманець: мерія виступила проти підвищення вартості проїзду у машрутках Львова

Транспорт та інфраструктура
27 квiтня 2018 15:44

У Львові міська влада не має наміру розглядати питання щодо підвищення тарифів на проїзд у міських автобусах, поки приватні перевізники не підвищать якість надаваних послуг. Про це заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

"Позиція міської влади однозначна: ми не розглядаємо питання підвищення тарифів, оскільки маємо дуже багато претензій до приватних перевізників", – заявив Бабак. .

Нагадаємо, львівські приватні перевізники заявили, що діючий тариф у 5 гривень для них уже нерентабельний. Вони розрахували новий тариф на проїзд у міських автобусах, який мав би становити 7 гривень.

За словами Сергія Бабака, підвищувати тарифи, не покращуючи сервіс, і не виконувати свої зобов’язання за договорами та перед мешканцями Львова – неприпустимо.

Приватні перевізники мають намір пропонувати тариф у 7 гривень після проведення нового конкурсу перевізників у Львові, який за інформацією голови Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійки, може відбутися у травні.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Фотофакт: у Львові "тріснула" переповнена маршрутка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах