Пакуй валізи: оголошено оновлений графік польотів Ryanair зі Львова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Пакуй валізи: оголошено оновлений графік польотів Ryanair зі Львова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Пакуй валізи: оголошено оновлений графік польотів Ryanair зі Львова

Транспорт та інфраструктура
08 травня 2018 17:44

Ірландський лоукостер Ryanair оголосив оновлений розклад маршрутів зі Львова та точний час відправлення рейсів. Із Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького можна буде полетіти до Німеччини, Польщі та Великої Британії. Бронювання квитків доступно із 31 жовтня.

Львів — Дюсельдорф (Веце) — тричі на тиждень у середу, п’ятницю та неділю. З Дюсельдорфа рейс відправлятиметься о 7:10 та прибуватиме до Львова о 10:15. Зі Львова літак вирушатиме о 10:50 та прибуватиме до німецького аеропорту о 12:00. Найдешевші квитки коштують від 26 євро.

Львів — Меммінген — двічі на тиждень у середу на неділю. З Мемінгена літак вирушатиме об 11:30 та прибуватиме до Львова о 14:25. Зі Львова рейс вилітатиме о 15:00 та прибуватиме до Мемінгена о 15:55 за місцевим часом. Квитки зі Львова стартують від 26 євро.

Львів — Варшава (Модлін) — рейси в понеділок, середу та неділю. О 6:50 літак вилітатиме з Модліна, а о 8:55 буде у Львові. У зворотному напрямку виліт відбуватиметься о 9:30, приземлення о 9:35 в Польщі за місцевим часом. Ціни у обидва боки на найдешевші квитки стартують від 24 євро.

Львів — Краків — по вівторках, четвергах і суботах. Із Кракова літак відправлятиметься о 7:00 та прибуватиме до Львова о 9:00. У зворотному напрямку зі Львова рейс вирушатиме о 9:35 та о 9:35 за місцевим часом прибуватиме до Польщі. Квитки до Кракова і назад коштують від 26 євро на економ-клас.

Львів — Лондон (Стантсед) — польоти виконуватимуть у понеділок, п’ятницю та неділю. З Лондона літак вирушатиме о 6:45 і об 11:25 прибуватиме до Львова. Зі Львова рейс відправлятиметься о 12:00, а о 12:45 за місцевим часом приземлятиметься у аеропорту британської столиці. Ціни на квитки стартують від 30 євро у дві сторони.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Збирайся швидше: Wizz Air розпочне польоти зі Львова до Дортмунда набагато раніше

Полетіли: МАУ збільшила кількість авіарейсів до Італії

Збирай речі: зі Львова відкриють прямий авіарейс до Лісабону

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах