Онлайн карта: у Львові облаштують понад 500 паркомісць

Новина - Транспорт та інфраструктура - Онлайн карта: у Львові облаштують понад 500 паркомісць

Новина - Транспорт та інфраструктура - Онлайн карта: у Львові облаштують понад 500 паркомісць

Транспорт та інфраструктура
07 травня 2018 14:57

ЛКП "Львівавтодор" стало переможцем конкурсу з визначення оператора 18-ти майданчиків для паркування, загальною кількістю 526 паркомісць. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівсько міськради.

 "Львівавтодор" став переможцем конкурсу на земельні ділянки для паркування у першій зоні за адресами: вул. Стефаника (36 паркомісць), вул. Стецька (23), вул. Гребінки (18), вул. Листопадового Чину (12), вул. Підвальна (8), вул. Грушевського (24), вул. Томашівського (9), вул. Менцинського (12).

У другій зоні: вул. Вагова (14 паркомісць), вул. Просвіти (34), вул. Володимира Великого (50), вул. Пекарська (28), вул. Джерельна (42), вул. Клепарівська (36), вул. Раппапорта (57), вул. Княгині Ольги, 114 (17), вул. Княгині Ольги, 108 (47), вул. Поліська, 2 (59).

"Це 18 майданчиків для паркування, загальною кількістю 526 паркомісць. З них вісім паркувальних майданчиків у першій зоні паркування (центральна частина міста) і десять майданчиків у другій зоні. Майданчики у першій зоні паркування розпочнуть працювати з 1 липня 2018 року, а майданчики у другій зоні – з 1 серпня 2018 року", – повідомив прес-секретар ЛКП "Львівавтодор" Олексій Хміль.

За його словами, на цих майданчиках встановлять 22 паркомати. "На придбання семи паркоматів ми вже провели тендер і підписали договір із ТзОВ "СЕА Електротехніка". Це найсучасніші паркомати, на яких можна розраховуватися банківською карткою", – додав Хміль.

На решта 15 паркоматів буде оголошено тендер.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Перша ластівка: у Львові почала штрафувати водіїв, які затримують трамваї

Кара для автохамів: на львівських вулицях працюють евакуатори

Відкривай гаманець: у Львові зросли тарифи на паркування

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах