Народив сина – посади дерево: як долучитися до озеленення Львова

У Львові розробили карту озеленення міста

У Львові розробили карту озеленення міста

Транспорт та інфраструктура
04 липня 2018 17:10

Депутати Львівської міськради ухвалили Комплексну стратегію озеленення міста. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

Стратегія озеленення Львова передбачає низку заходів спрямованих на збереженні та збільшені кількості зелених насаджень у місті. Вона включає інвентаризацію дерев, встановлення чітких меж територій парків, скверів та передбачає забезпечення охорони та догляду за існуючими зеленими зонами.

Також Стратегією передбачено формування нових природних ландшафтів серед житлової забудови; використання території парків для дозвілля, відпочинку, спортивних змагань, туризму та оздоровчих програм; створення розгалуженої системи "зеленого бізнесу"; розроблення, маркування та облаштування пішохідних, велосипедних і оздоровчо-спеціалізованих маршрутів у зелених зонах міста.

За словами директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника, розроблена карта, яка ще доповнюється, де визначено місця, які повинні бути озелененні. Ця карта розміщена на сайті міської ради, і будь-хто, хто хоче долучитися до озеленення міста Львова, може переглянути цю карту, чітко побачити місця, де можуть бути висаджені дерева, побачити типи дерев, які там планується висадити і, якщо є можливість і потреба – посадити дерева..

ДИВИСЬ ЩЕ:

За 160 мільйонів "зелених": у Львові стартувало будівництво найбільшого в Україні ІТ-парку

Ти його не впізнаєш: у Львові капітально відремонтують парк

Несподівана знахідка: з-під асфальту на львівській вулиці витягають унікальні плити

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах