Їдь ровером: у Львові до жовтня не курсуватимуть деякі тролейбуси

У Львові не курсуватимуть три тролейбусні маршрути.

У Львові не курсуватимуть три тролейбусні маршрути.

Транспорт та інфраструктура
18 липня 2018 14:11

У Львові відбулися зміни у русі тролейбусів №5, 11 та 24. Про це VG Львів  повідомили у  прес-службі Львівської міськради.

Через ремонт вулиці Шота Руставелі тролейбусні маршрути 5 та 11 не курсуватимуть до жовтня, а тролейбусний маршрут №24 не курсуватиме два дні, а потім відновить рух за зміненим маршрутом.

Згідно розпорядження керівника Служби руху ЛКП "Львівелектротранс", тролейбус №24 відновить роботу після 14 липня та курсуватиме за зміненим маршрутом: Автовокзал — Стрийський ринок — вул. Вернадського ("Санта-Барбара").

Натомість тролейбусні маршрути №5 та №11 не курсуватимуть до закінчення робіт із реконструкції вул. Шота Руставелі.

Як повідомили у Личаківській районній адміністрації капітальний ремонт вул. Шота Руставелі — це плановий ремонт дороги, який був передбачений на цей рік.

Додамо, що ремонтуватимуть частину вул. Шота Руставелі – від вул. Зеленої до повороту на площу Петрушевича. У Личаківській РА повідомили, що ремонт планують завершити до жовтня.

"Проект капітального ремонту вул. Шота Руставелі виготовило комунальне підприємство "Інститут просторового розвитку". Проектом передбачено розширення тротуару з правої сторони (від центру) та облаштування зупинки. Також буде встановлено острівець безпеки. Вартість робіт 1 млн 444 тис. грн. Виконуватиме роботи підрядна організація "Львівська дорожня служба". Роботи плануємо розпочати в найближчі дні і завершити до 1 жовтня цього року", – повідомив начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Ярослав Сеньків.

Раніше VG Львів писав, що у Львові припинив роботу тролейбусний маршрут №10. Відновити рух тролейбусів на маршруті №10 планують після купівлі нового рухомого складу, набору нових водіїв та реконструкції контактної мережі на перехресті вулиці Виговського та Любінської із влаштуванням повороту ліворуч з вулиці Виговського на вулицю Любінську (в напрямку центру). Проте, наразі невідомо, коли його відновлять.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Платитимуть стипендії: львів’ян кличуть на курси водіїв електротранспорту

Онлайн-мапа: де у Львові купити квитки і проїзні на електротранспорт

Поїдуть усі: у Львові скасували тролейбусний маршрут і запустили автобуси

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах