Будь у курсі: як змінився рух транспорту на вулиці Дорошенка у Львові

Як змінився рух транспорту на вулиці Дорошенка у Львові. Lemberg News

Як змінився рух транспорту на вулиці Дорошенка у Львові. Lemberg News

Транспорт та інфраструктура
24 липня 2018 09:33

На вулиці Дорошенка у Львові змінили схему руху транспорту. Тепер приватний транспорт об'їжджає зустрічною смугою трамвайні вагони, які тепер зупиняються на новій зупинці, ближче до центру. Також перенесли зупинку громадського транспорту. Сам павільйон зі старої зупинки на нову обіцяють перенести у найближчі тижні.

Закрити проїзд цією частиною Дорошенка мають до вересня. Усі дорожні знаки вже розмістили. Та поки що вони закриті.

"Ми перенесли це на місяць. Це ще й пов'язано з тим, що секції світлофорів, які мали приїхати в автодор, вони не приїхали. Вони будуть десь за два тижні", - розповів у коментарі ZAXID.NET заступник директора міського департаменту ЖКГ Андрій Білий.

Удосконалити організацію дорожнього руху від проспекту Свободи до вулиці Банківської вирішили, зокрема, через стратегічний пішохідний перехід. Від початку цього року на ньому збили вже декілька людей. В поліції сподіваються: скерувавши потоки приватного транспорту на вулицю Гнатюка, вдасться зменшити аварійність на Дорошенка. Виїзд з Банківської наліво, як був, так і залишиться.

"Рух пішоходів там інтенсивний. Поруч з тим пішохідним переходом є декілька зупинок громадського транспорту і плюс цей перехід фактично зв'язує одну частину центру з іншою", - розповів начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Роман Вахула.

Крім того, у Ратуші зараз опрацьовують варіанти розширення вулиці Гнатюка. Зараз тут чимало запаркованого транспорту, який гальмує трафік. В ідеалі потрібно дві вільні смуги від центру міста і одну до проспекту Свободи.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Візуалізація: як зміниться вулиця Руданського у Львові після ремонту

Поїдуть усі: у Львові скасували тролейбусний маршрут і запустили автобуси

Нові правила: на вулиці Мечникова у Львові змінять схему руху транспорту

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах