З одного району – в інший: у Львові збудують нову дорогу і пустять тролейбус

З Рясного на Левандівку збудують нову дорогу

З Рясного на Левандівку збудують нову дорогу

Транспорт та інфраструктура
19 вересня 2018 17:51

У Львові розробляють два варіанти будівництва нової дороги на вулицю Суботівська, яка сполучатиме Рясне та  Левандівку. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами керівниці департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірини Маруняк, цього року замовлять техніко-економічне обґрунтування та дослідження геології ґрунтів. Після цих досліджень можна буде обрати остаточний варіант дороги.

"Це дороговартісні проекти, вони практично на одному рівні. Їх вартість становить не одну сотню мільйонів гривень. Якщо ми замовимо проект вже цього року, то він буде зроблений на наступний рік. Відповідно експертиза проекту, оголошення тендеру та початок робіт підрядником теж можливий лише наступного року", — розповіла Маруняк.

Вона додала, що на реалізацію проекту необхідно щонайменше два роки. Нова дорога має покращити сполучення між Рясним та Левандівкою. 

Нагадаємо, про плани збудувати нову дорогу від Рясного до Левандівки вперше повідомили минулого року. Тоді йшлось про ділянку між вулицею Шевченка, Ковалика та залізницею. Окрім того, у генеральному плані Львова також передбачено будівництво тролейбусних ліній до мікрорайону Рясне. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

З гіпермаркетом, коворкінгом та рестораном: на Чорновола будують торговий центр

З ліфтом і басейном: якою буде нова школа під Львовом

Торговий центр і музей: що буде на місці слідчого ізолятора у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах