Ні, не жирно: львівські перевізники аргументували тариф у 9 гривень

Львівські перевізники аргументували тариф у 9 гривень.

Львівські перевізники аргументували тариф у 9 гривень.

Транспорт та інфраструктура
02 листопада 2018 12:46

Львівські перевізники вимагають збільшення вартості проїзду у громадському транспорті Львова до 9 гривень. Такий тариф перевізники аргументують здорожчанням вартості пального. 

“Ми вимагаємо, щоб тариф становив 9 гривень. До 1 грудня він має бути прийнятий, а з 1 січня повинна запрацювати й монетизація пільг. Міській раді слід визначитися, або вона виділяє гроші на ремонт балконів депутатів, або компенсовує різницю тарифів перевізникам. Якщо домовитися не схочуть – транспорт курсуватиме до 20:00, якщо взагалі курсуватиме”, – розповів "Вголосу" голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

Директор ТзОВ “Успіх бенд” Юрій Мельник повідомив, що хоч в умовах конкурсу, який вони виграли, був пункт про регулярність перевезень, товариство не може його виконати, адже їм не вистачає водіїв. “Деякі маршрути на межі вимирання, ще інші – вже померли. Ми не готові забезпечувати регулярність 90%, тому хай терплять, звільнити всіх ж теж не можна!” – наголосив він. 

Також Іван Велійка додав, якщо місто затвердить нову ціну на проїзд, то протягом 2019 року у Львові оновиться парк автобусів на 30%.

Нагадаємо, що востаннє тарифи на міські автобусні перевезення у Львові змінювали у грудні минулого року. Тоді вартість поїздки збільшилася з 4 грн до 5 гривень. Мерія Львова вже прокоментувала можливість підвищення проїзду у львівських маршрутках

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах